ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Josep Maria Missé serà el nou president de la Federació d'Atletisme

www.andorradifusio.ad

Josep Maria Missé serà el nou president de la Federació d’Atletisme després que aquest dilluns al vespre només s’hagi presentat la seva candidatura. El 30 de setembre se celebraran les eleccions, tot i que només hi hagi un aspirant.

El termini per presentar candidatures per rellevar Bernat Vilella com a president de la Federació d’Atletisme s’acabava aquest vespre i només se n'ha fet efectiva una, encapçalada per Josep Maria Missé, amb Anna Achón de vicepresidenta.

Tot i haver-hi només un candidat els federats hauran de votar el 30 de setembre, segons es va decidir en l'última assemblea.

L’exsecretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació feia temps que treballava per formalitzar la llista, que considera transversal.

Integren la llista, Anna Achón com a vicepresidenta, David Piñol com a tresorer, Xavi Mujal de secretari i els vocals Ferran Riu, Mireia Molins, Anna Artal, Raül González i Efrem Roca.

Entre els objectius de la futura junta destaquen potenciar l'atletisme en edats de formació, atreure els atletes populars a federar-se i impulsar l'atletisme femení.

Un altre punt important és el de millorar les instal·lacions. En aquest sentit, Missé aposta per la necessitat de tenir una pista coberta.

Bernat Vilella cedirà el testimoni al capdavant de l'atletisme nacional després d’un mandat al capdavant de la federació. L’exsaltador de perxa no s'ha presentat a la reelecció per raons personals.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

54.236.35.159