ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Juan Lago, nou entrenador de Joan Verdú

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Esquí ha fet canvis importants en l'estructura per afrontar la temporada més il·lusionant dels darrers anys. L'espanyol Juan Lago agafa el relleu de Fred Beauviel i entrenarà Joan Verdú, la gran estrella de l'equip.

La Federació d'Esquí ha anunciat l'acord de patrocini amb el grup Menta. Ho fa en la temporada més il·lusionant que es recorda per tot el que va demostrar Joan Verdú, la passada campanya. L'esquiador es va quedar a 59 centèsimes del bronze olímpic. Són distàncies mínimes que s'han d'esgarrapar amb petits detalls.

La federació ha creat un grup elit només per ell. Juan Lago, fins ara a l'equip noruec de Copa d'Europa, és el nou entrenador. També tindrà un esquiman nou i continua Pol Ferrer com a físio. Fred Beauviel passa a tenir un càrrec de responsabilitat a la base per cobrir la baixa de Xavi Bellsolà.

L'arribada de Lago també ha afavorit l'estada de Verdú durant un mes a Nova Zelanda amb l'equip noruec de Copa del Món. 

L'altra esquiadora amb més potencial ara mateix a la federació és Cande Moreno. Començarà en Copa del Món, per necessitats del calendari, i s'hi quedarà si els resultats són els esperats. Debutarà en una de les grans novetats aquesta temporada, les proves previstes a final d'octubre a Zermatt-Cervinia.

La temporada també és especial per la celebració de les finals de la Copa del Món a Andorra. Per Verdú, un objectiu. Verdú farà una estada a Saas Fee abans d'anar a Nova Zelanda. El debut a la Copa del Món arribarà el 23 d'octubre a Solden.

 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Marc Matute

Comparteix: