ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Julio Pintado comença una nova etapa amb l'Esteve-Chozas Team madrileny

www.andorradifusio.ad

Julio Pintado inicia una nova etapa a l'Esteve-Chozas Team madrileny, en la categoria elit. Després de deixar l'MVK 25 Agrupació Ciclista Andorrana, es prepara amb il·lusió per retrobar el seu millor nivell.

Fa poques setmanes li van comunicar que no comptaven amb ell a l'MVK 25 i, tot les alçades de l'any, no li va costar trobar un nou equip per continuar pedalant.

El seu proper destí serà l'Esteve-Chozas madrileny, de la categoria elit. Pintado es mostra "content d'haver fitxat per ells" i en destaca "el bon calendari" i la llibertat que tindrà.

Amb 35 anys i dues temporades com a professional al Massi-Kuwait de categoria Continental, Pintado manté la il·lusió de sempre. Ha canviat d'entrenador i ha començat abans el treball físic de pretemporada per retrobar la seva millor versió. Assegura que cada any comença "amb il·lusions" i aquesta temporada ho fa amb més ganes encara, "ja que l'any passat va ser complicat a nivell personal i esportiu".

Espera que l'acord entre la Federació i l'Interpro Cycling de categoria Continental ajudi a donar sortida als joves talents andorrans i confia "un 2019 per poder destacar i estar al capdavant".

No podrà defensar les dues medalles que es va penjar a San Marino en els propers Jocs dels Petits Estats de Montenegro, perquè no hi haurà competició de ciclisme, però Pintado té motivació i cames per intentar arribar als d'Andorra 2021.

Informa/imatges: Joan López

Comparteix: