ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El kàrting del circuit Andorra-Pas de la Casa, a ple rendiment

www.andorradifusio.ad

El circuit Andorra-Pas de la Casa funciona a ple rendiment aquest estiu. Per tercer any consecutiu el kàrting torna a tenir protagonisme, amb el traçat sencer i vehicles de competició. Les mesures de seguretat són màximes.

Descarregar adrenalina a més de 2.000 metres d'alçada al volant d'un kart. Aquesta és l'activitat que ofereix un estiu més el circuit d'Andorra, que veu com el kàrting, de la mà de l'expilot de Fórmula 1 Marc Gené, va a l'alça. L'estiu està sent positiu, segons explica el director, Àlex Bercianos.

Enguany el circuit presenta asfalt nou i per primera vegada s'utilitza tot el traçat, per arribar a gairebé un quilòmetre, amb les mesures de seguretat que garanteix la pista. Marc Gené assegura que són condicions de competició i que "no és normal" trobar-se un circuit així per a karts de lloguer.

Una altra de les novetats és la possibilitat de pilotar karts de competició. N'hi ha quatre per exprimir la màxima velocitat al circuit.

Les mesures contra la Covid-19 són màximes. Els cascos són desinfectats en quatre minuts per una màquina especialitzada i l'activitat a l'aire lliure fa que el risc sigui menor.

El circuit estarà obert fins a meitat de setembre, amb horari ininterromput de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.235.137.159