ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Kobon denuncia que pateix "indefensió" i no pot presentar recurs al comitè d'apel·lació

www.andorradifusio.ad

L'assessor jurídic de Junior Kobon denuncia que l'exjugador de l'UE Engordany pateix indefensió perquè ningú no li ha comunicat de manera fefaent la sanció del comitè de competició que li treu de manera definitiva la llicència. La federació assegura que podia haver-se assabentat mitjançant el portal del federat.

El comitè de competició va fer pública divendres la sanció a Junior Kobon per l'agressió a Richy Hurtado. Segons els terminis marcats per la normativa, el jugador té fins aquest dimecres per presentar recurs al comitè d'apel·lació pels 8 partits més la privació definitiva de la llicència federativa.

Ara bé, a hores d'ara aquest tràmit no es durà a terme. L'assessor jurídic de Junior Kobon assegura que l'exjugador de l'UE Engordany pateix "una total i absoluta indefensió".

Al·lega que des del moment que el club li va rescindir el contracte, la federació hauria d'haver notificat directament al jugador la resolució del comitè de competició.

A més, afegeix que no disposen de l'acta del partit ni molt menys el jugador es va poder defensar ni presentar cap al·legació al comitè.

Des de la federació s'assegura que l'Engordany va rebre la notificació de la sanció com correspon i que en qualsevol cas Junior Kobon va poder tenir accés a la resolució a través del portal del federat i més tard va publicar-se al lloc web.

Sigui com sigui, el jugador no presentarà aquest dimecres recurs al comitè d'apel·lació. El pas següent podria ser portar el cas a la comissió jurídica esportiva.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.236.74.69