ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Koldo lloa la Nations League: "És una molt bona competició per millorar en les fases de classificació"

www.andorradifusio.ad

El triomf contra San Marino l'any 2017 va ser el punt d'inflexió per entendre els èxits actuals de la selecció de futbol. Així ho ha reconegut el seleccionador, Koldo Álvarez, aquest dilluns al matí en el seu pas pels micròfons del programa "Ara i Aquí", de Ràdio Nacional. Koldo també ha explicat que la Nations League permetrà preparar millor el Premundial.

El renovat Koldo Álvarez ha repassat la seva trajectòria al capdavant de la selecció de futbol d'ençà que va agafar les regnes el 2012. Koldo admet que l'inici va ser dur i els resultats no acompanyaven, fins que va arribar el punt d'inflexió: "la victòria contra San Marino". Segons Koldo, "a partir d'aleshores ens treiem la motxilla que portàvem i els resultats ens acompanyen una mica més".

La segona edició de la Nations League tornarà a ser el banc de proves per millorar amb pilota i una bona prèvia per al Premundial, assegura el seleccionador. Opina que "és una molt bona competició per millorar en les fases de classificació".

Koldo admet que els darrers anys s'han fet millores per afavorir el canvi de mentalitat dels jugadors, sobretot "a l'hora de pressionar", de manera que "el jugador està molt més estona al camp contrari, no gairebé tota l'estona defensant".

El 30 de març la selecció disputarà un partit amistós contra les illes Fèroe i espera tancar un altre aquella mateixa setmana. Al setembre arribarà el debut a la lliga de Nacions, amb més ambició que mai, després dels bons resultats d'aquesta darrera fase.

Entrevista completa a Koldo Álvarez a l'Ara i Aquí:

Informa: Joel Romero
Imatges: Albert Refart-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.107.209