La selecció perd contra el Saint Kitts & Nevis al darrer partit de Sonejee (0-1)

Sonejee no va poder tenir el comiat somniat. La selecció va perdre per 0 a 1, en un partit en què tots dos equips van tenir ocasions. Un gol de Saint Kitts & Nevis al minut 8 de joc va acabar sent definitiu.

Al minut 7, Saint Kitts & Nevis va fer el primer avís. José Antonio desviava la pilota a córner.

Fruit del servei de cantonada va arribar la segona ocasió dels americans.

A la tercera, però, va anar la vençuda, i als 8 minuts de joc Elliot es plantava sol davant José Antonio. El porter tocava la pilota, però no podia evitar el gol.

Al minut 22, l'ocasió va ser per Andorra. Canonada d'Ildefons Lima que sortia desviada.

La més clara per als tricolors, però, va ser al minut 37. Ayala, substitut de Sonejee, xutava a la base del pal i el porter s'havia de lluir per cedir a córner.

Andorra ahir va apostar pel joc de combinació, l'exemple més clar, una jugada al minut 44 que va provocar els aplaudiments de la graderia.

Al segon temps la nota més destacada va ser el debut de Chus Rubio. El petit dels Rubio va coincidir amb el seu germà Jordi sobre la gespa, un a cada lateral.

La darrera ocasió va ser, però, per a Juli Sánchez, que no trobava el gol rematant prop de porteria.

Informa: Xavi Bonet