ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Andorra Hoquei Gel continua apostant pel futur en un present incert

www.andorradifusio.ad

L'Andorra Hoquei Gel és un club que continua entrenant tot i la incertesa que envolta el futur de la instal·lació on ho fa, el Palau de Gel. El treball amb la base és una aposta pel futur en un present incert.

Enguany farà tres dècades que el David Vallecillo treballa al Palau de Gel de Canillo, primer vinculat al patinatge i després a l’hoquei sobre gel. Els divendres a la tarda entrena amb els jugadors de l'escola de l’Andorra Hoquei Gel. A partir dels quatre anys els més petits fan les primeres passes amb els patins i l’estic.

El David ha viscut de primera mà l’evolució d’aquest esport a casa nostra. Des de fa vuit anys, la possibilitat d’entrenar en horaris d'obertura al públic ha permès augmentar la base. En l’actualitat l’Andorra Hoquei Gel té 110 membres, uns seixanta infants i la resta, adults. La dificultat principal ha estat disposar d’equips per competir de manera regular.

Tot i que les caigudes són constants en l'etapa d’iniciació, els més petits s’ho passen d’allò més bé. Ens queda clar que l’hoquei sobre gel enganxa de seguida. Però, com la resta d’usuaris del Palau, la família de l’hoquei sobre gel viu el present amb incertesa. Tot esperant un acord que permeti mantenir la instal·lació, l’Andorra Hoquei Gel continua apostant fort per la base.

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

34.239.179.228