ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Leo Messi visita la Seu d'Urgell i Piqué fa les paus amb Arbeloa

www.andorradifusio.ad

Com era d'esperar el dia ha estat prolífic en innocentades al món de l'esport. Tot seguit repassarem les més destacades.

Aquest dijous, dia 28 de desembre, més d'un s'ha animat a seguir la tradició i fer alguna innocentada. Ha estat el cas del VPC, que ben aviat ha anunciat l'arribada de tot un All Black al mercat d'hivern per reforçar l'equip.

Més innocentades als dos extrems del país, al sud, Ràdio Seu afirmava que Leo Messi tornava a estar de vacances a Andorra i aprofitaria per visitar la capital de l'Alt Urgell, on seria rebut per Albert Batalla.

Al Pas de la Casa, els responsables del Circuit d'Andorra destacaven el principi d'acord entre l'ACA i el Circuit de Catalunya per fer una prova de les GSeries a Montmeló.

Més enllà de les fronteres també hi ha hagut innocentades, com el fitxatge de Fernando Morientes pel Sabadell, amb la participació de l'exinternacional espanyol. Una innocentada solidària ja que cada retuit suposava un cèntim per l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Acabem amb la reconciliació que avançava el "Mundo Deportivo" entre Gerard Piqué i Arbeloa després d'una trobada dels dos jugadors al restaurant los Conos.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: