L'FC Andorra cau 3 a 1 contra el Castelló

El Futbol Club Andorra ha caigut 3 a 1 al camp del Castelló, nou líder del grup 3 de Segona Divisió B.

Malgrat avançar-se al marcador amb un gol de Javi Martos als 27 minuts, el Castelló ha sabut reaccionar i abans del descans empatava amb gol del nou màxim golejador, César Díaz. A la segona meitat el Castelló ha sentenciat amb dos gols més aprofitant errades en la sortida de pilota de la defensa andorrana. El 3 a 1 ja ha estat definitiu.

La categoria està molt ajustada i l’Andorra ha passat de ser líder a la primera meitat a perdre plaça de play-off al final del partit després de caure fins a la cinquena posició a la classificació.

Fotografia i imatges cedides: FC Andorra