L'Inter d'Escaldes guanya la Supercopa en imposar-se al Sant Julià 2 a 1

L’Inter d’Escaldes ha guanyat el primer títol de la temporada, la Supercopa, davant el Sant Julià, per 2 gols a 1. Els de Fede Bessone han fet gala d’efectivitat i al minut 17 s'han avançat gràcies a una jugada individual de Jordi Betriu que convertia en gol Genís Soldevila.

Al descans s'ha arribat amb l’1 a 0. Els lauredians ha dominat la pilota i han disposat d’ocasions clares, però s'han trobat amb un gran José Antonio Gomes. Al 68, novament, Jordi Betriu ha fet una centrada mil·limètrica perquè Artigas fes el segon.

A les acaballes, Marcel ha retallat diferències, en una jugada enrevessada dins de l’àrea. Finalment, els escaldencs han aguantat i s'han adjudicat el primer títol de la temporada.

Vicky Jiménez s'acomiada de l'US Open després de caure a les semifinals de dobles Fede Bessone després de guanyar la Supercopa: "El futbol és efectivitat i estic molt content amb el rendiment de l'equip"