ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Lizoain destaca que l'Andorra estigui imposant l'estil de joc tot i la manca d'experiència a la categoria 

www.andorradifusio.ad

Raúl Lizoain espera tornar als entrenaments dimecres, superades les molèsties al genoll. Al Dia E, el porter del Futbol Club Andorra ha destacat que l'equip està imposant el seu estil en una categoria tan exigent com Segona. 

El jugador va ser el primer reforç per al nou projecte del Futbol Club Andorra a la lliga SmartBank. Les dues temporades en què havia coincidit amb Eder Sarabia al Las Palmas van ser un argument de pes per venir. "La veritat és que és un estil que m'agradava molt, que a Canàries es practica molt i necessitava tornar a un estil així".

El porter canari és també el jugador amb més experiència del vestidor a la divisió de plata del futbol espanyol i coneix bé l'exigència de la categoria. Tot i això, la manca d'experiència no està sent un hàndicap. "No és fàcil amb tants debutants estar en el nivell en què estem. En molts moments ens falta aquesta experiència de la categoria, però a poc a poc l'anem guanyant. És veritat que el nostre futbol està per sobre de totes aquestes coses".

Després de perdre's els últims compromisos per un cop fort al genoll que va patir en un entrenament, espera tornar aviat. Segons ha afirmat al programa d'aquesta casa, Lizoain espera que "el dimecres comenci amb l'equip i aniré veient com em trobo".

Reconeix que la trajectòria de l'equip il·lusiona, però recorda que la lliga és molt llarga i que s'ha de seguir tocant de peus a terra. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: