ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Llemotges Handball aprofita els atractius d'Andorra per fer una pretemporada diferent

www.andorradifusio.ad

Llemotges és més conegut per l'equip de bàsquet que pel d'handbol, però a poc a poc aquest vol créixer. La temporada passada va estar a punt d'anar a Europa i ara busca a Ordino l'energia per al nou curs a la Starligue francesa. Van arribar diumenge i s'hi estaran fins dissabte.

El Chartres Métropole entrena a Encamp. I el Llemotges Handball, a Ordino. Dos equips de la màxima divisió francesa, la Lidl Starligue, que han acceptat l'oferta de la Federació Andorrana per preparar la pretemporada al Principat.

Alçada, temperatura, instal·lacions i molts més atractius. No tot és handbol. El tècnic del Llemotges, Tarik Hayatune, té clara la raó per venir a Andorra, ja que els permet fer tot tipus d'activitats diferents.

L'exjugador del Barça Jure Dolenec és el fitxatge estrella dels francesos. L'eslovè coneix bé Andorra, és la cinquena temporada que ve i destaca les instal·lacions que l'equip té a l'abast per preparar la pretemporada.

Treballen a Ordino, però amb un ull posat a Tòquio. L'handbol olímpic coneix ja el partits de semifinals: França-Egipte i Dinamarca-Espanya. Caps dels dos veu un favorit, però les preferències són més o menys clares.

El Llemotges acabarà l'estada aquest dissabte. En una setmana hauran tingut temps per fer pinya, entrenar-se al Germans Riba d'Ordino i fins i tot fer ràfting, vies ferrates i jugar a pàdel, perquè no tot ha de ser handbol.  

Informa: Sergi Cano

Imatges: Sergi Linares  

Comparteix: