ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les lligues de futbol i futbol sala podrien començar el cap de setmana vinent

www.andorradifusio.ad

Les lligues de futbol i de futbol sala podrien començar el cap de setmana vinent. El Govern hauria donat el vistiplau a l'inici i la federació ultima els detalls d'uns cribratges massius les dues primeres jornades.

L'andorrana és l'única lliga europea de futbol que no s'ha iniciat encara, però això podria canviar la setmana vinent.

La federació va presentar el protocol d'actuació per evitar contagis de la Covid-19 i Salut hauria donat el vistiplau per començar les competicions de futbol el 29 de novembre i de futbol sala a partir de l'1 de desembre. Cal recordar que les dificultats sanitàries van endarrerir en més d'una ocasió l'inici.

Pel que fa als protocols sanitaris, segons ha pogut saber aquesta casa, la federació faria un cribratge les dues primeres jornades a tots els jugadors i tècnics de tots els clubs.

A partir de la tercera jornada es farien tests d'antígens de manera aleatòria a cinc jugadors. En cas que hi hagués dos positius o més, el partit s'ajornaria. S'esta estudiant qui es faria càrrec d'aquests tests.

Pel que fa a la base encara no s'ha decidit una data per a la represa, tot i que l'inici podria estirar-se fins a l'any vinent.

Informa: Joel Romero-Sergi Cano
Imatges cedides: FAF

Comparteix: