ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Llovera confia a millorar en l'exigent Mundial de ral·licròs

www.andorradifusio.ad

Albert Llovera ha tornat de l'estrena al Mundial de ral·licròs conscient que li queda molt treball per fer en una disciplina molt competitiva. El seu objectiu per a les proves vinents és passar el tall de les classificatòries.

Llovera ha exercit de mestre de cerimònies de la presentació del llibre del periodista esportiu Francesc Latorre. Tot just ha arribat de l'estrena a la segona categoria del Mundial de ral·licròs, a Bèlgica, on no va poder passar a les semifinals. Disciplina apassionant i molt dura a la vegada.

El pilot estarà pendent aquest dimecres de la decisió del jurat Princesa de Asturias. Aquest any ha tornat a estar proposat com a candidat. N'hi ha més de vint, de dotze països diferents. La flor i nata de l'esport mundial.

Francesc Latorre, que ha seguit la Fórmula 1 durant molts anys a Televisió de Catalunya, ha triat Llovera per mostrar el seu llibre al Principat.

Llovera tornarà al mundial de ral·licròs en un parell de setmanes a la prova britànica. Amb ganes millorar prestacions i fer-se un lloc en aquesta competitiva disciplina.

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero/FIA World Rallycross

Comparteix: