ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Llovet: "Tenim una obligació ètica de cara a la societat, que també està tornant a treballar"

www.andorradifusio.ad

Segon dia d'entrenament en grups de sis per al MoraBanc Andorra i primera roda de premsa presencial. El club va avançant en la desescalada mentre espera la resolució sobre la seu de la competició.

Nacho Llovet ha parlat com a jugador del MoraBanc Andorra i com a vicepresident segon de l'Associació de jugadors professionals. Amb les mesures necessàries vol jugar.

Hi ha moltes ganes de jugar però el procés és lent. Per davant un llarg camí després de dos mesos a casa. Aquest dilluns van començar els entrenaments en grups de sis.

Els jugadors també volen treballar per un objectiu real. Esperen la confirmació de la competició i de la seu on es disputarà. Dimecres poden haver-hi novetats. L'estat de forma no serà l'òptim però el format pot donar emoció, espectacle i resultats inesperats.

Llovet també ha confirmat que es preveu un amistós previ a l'inici de la lligueta contra un equip de l'altre grup. L'ACB treballa amb la idea de començar el 17 de juny però la darrera paraula la tindrà el ministeri de Sanitat espanyol.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

3.233.229.90