ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Lluís España vol recuperar la memòria històrica de l'FC Andorra

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra no travessa pel millor moment, però pot presumir de ser una de les entitats esportives amb més història del país. El president de la junta gestora, Lluís España, ha compartit amb les càmeres d´Andorra Televisió un document de gran valor: la foto del primer equip del club, que té més de 70 anys.

Aquest és el primer equip del Futbol Club Andorra en una fotografia de 1940, dos anys abans de la fundació del club. Un document històric de gran valor, que fa pocs dies ha arribat a les mans del president de la junta gestora, Lluís España. Li va portar un client de seu comerç que quan es va presentar amb la foto li va donar una gran alegria "perquè la història de l'FC Andorra comença al 1942 i aquesta foto és anterior, del 1940".

D´esquerra a dreta, hi són Manel Mas, entrenador d'aquell equip, Joan Mateu, Bonaventura Santuré, Josep Zorzano, Amadeu Rossell, Ramon Canut, Francesc Torres, Conxita Rossell -padrina de l'equip-, Albert Santamaria, Joan Samarra, Josep Ubach, Vila i Aleix Gabernet. Cognoms força coneguts que fa més de 70 anys van posar els fonaments d'una de les entitats deganes del país. España destaca que són membres de"famílies implicades a Andorra, gent del país i molt coneguts, que ningú hagués pensat que jugaven al futbol".

España s'ha proposat recuperar més documents que ajudin a reconstruir la història del club. Per això, demana la col·laboració de tothom. Un club amb més de 70 anys d´història, orgullós del passat i que ara continua lluitant per assegurar el futur.

Informa: Joan López Imatge: Robert Querol

Comparteix: