ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Lluís Marín es classifica per la final de la Copa del Món de la Molina

www.andorradifusio.ad

Lluís Marín ha aconseguit classificar-se aquest divendres per a les finals d'aquest dissabte a la Copa del Món de la Molina. No serà l´única amb andorrans. Joan Verdú disputarà el gegant de Kranjska Gora. Però no tot són bones notícies per la FAE, s'ha fet públic que Carmina Pallàs estarà de baixa vuit mesos.

No sense patiments Lluís Marín ha aconseguit accedir a la final de la Copa del Món de la Molina de boarder cross. El surfista de neu s´ha classificat 28è dels 32 riders que han aconseguit l'accés. Amb tot, les sensacions són bones i Marín se sent amb confiança per poder fer un bon resultat aquest dissabte a l´estació catalana. La Copa del Món arrencarà a les 11 del matí. El surfista de l´ECOA estarà a la tercera sèrie dels vuitens de final al costat de l'espanyol Laro Herrero, l´austríac Hammerle i l´italià Sommariva.

També dissabte Joan Verdú disputarà la darrera Copa del Món de la temporada en gegant. Serà a l'estació eslovena de Kranjska Gora i sortirà amb un dorsal elevat, el 59, amb la intenció de remuntar posicions i somniar a entrar a la segona mànega. La primera baixada es disputarà a dos quarts de nou del matí i la segona, a dos quarts d´una.

Carmina Pallàs serà vuit mesos de baixa

Acabem amb males notícies. Les lesions han tornat a castigar Carmina Pallàs, que estarà un mínim de vuit mesos sense poder competir per culpa d'un esquinç al genoll dret.

Pallàs va caure en un descens de la Copa d´Europa a Crans Montana, a Suïssa, i el diagnòstic mèdic parla d´un esquinç d´alt grau, amb afectació de músculs de la part posterior i el trencament d´un lligament accessori. Una ressonància ha de determinar si haurà de passar pel quiròfan.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: