ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Lluís Marín manté el somni de portar una medalla olímpica a Andorra

www.andorradifusio.ad

Els representants als Jocs de PyeongChang van reprenent la competició. Joan Verdú no ha pogut acabar la primera mànega del gegant de Copa d´Europa a Saint Moritz, on demà disputarà un segon gegant. Lluís Marín tornarà a la Copa del Món aquest cap de setmana a la Molina, però abans ha passat pel "Dia E".

Onze dies després de competir a PyeongChang, Lluís Marín va deixant enrere la decepció per haver-se quedat fora dels vuitens de final quan liderava la seva sèrie. Fins i tot ja pensa a treure´s l'espina d´aquí a quatre anys a Pequín. "En la sèrie que em va tocar hi havia tres homes que havien guanyat proves de la Copa del Món aquest any. Vaig sortir per davant i estava dominant. Crec que les possibilitats hi són. Després hi ha molts factors al voltant, però l'objectiu i somni que tinc és portar una medalla a Andorra".

No ha estat una temporada fàcil per a Marín, que reconeix haver perdut confiança en les classificatòries, on abans se sentia fort.

Després dels Jocs, li queden encara tres copes del món per acabar amb un bon regust la temporada, la propera, aquest cap de setmana a la Molina. Creu que se li poden donar bé, per les característiques.

Seran tres proves en només tres setmanes. Divendres disputarà les classificatòries de la primera a la Molina, on dissabte espera ser a les finals.

Informa: Joan López

Comparteix: