ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Lluís Marín, surfista de neu: "He rebut molts missatges d'amor que m'han omplert el cor"

www.andorradifusio.ad

El surfista de neu Lluís Marín, que va anunciar la retirada la setmana passada, ha explicat les sensacions després d'haver fet aquest pas a l'Obert per Vacances de Ràdio Nacional d'Andorra.

Marín ha agraït l'allau de missatges de reconeixement a la seva trajectòria de més de 15 anys. que li "han omplert el cor". Ha recordat els inicis amb Pere Goicoechea i els millors anys amb Pierre Vaultier al costat de l'equip francès.

Marín creu amb el nivell en què es trobava, podria haver assolit "resultats molt més bons dels que he arribat a tenir, però per certes causes no ho he sapigut exprimir en el moment que tocava". Ha afegit que moltes de les lesions, que han estat el principal entrebanc del seu recorregut professional, "no han estat provocades per mi mateix sinó per situacions que no he pogut evitar". 

Fins al moment, l'esportista ha aconseguit dos podis en Copa del Món però se li ha escapat la medalla olímpica. Segurament ha estat l'esportista andorrà que ha tingut més opcions d'aconseguir-la.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: