ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Lluís Sanvicente s'enfronta al repte esportiu més dur

www.andorradifusio.ad

24 andorrans, una xifra rècord, participaran aquest estiu a la Ronda dels Cims. Entre tots destaca la presència d´un corredor força conegut que debuta en aquesta prova extrema. El greu accident que va patir Lluís Sanvicente el 2009 ja és història. Ara vol superar aquest repte personal i, a més, ho farà dintre el projecte solidari Ronda per la Infància.

La muntanya i Lluís Sanvicente són família propera. Fa cinc anys va estar a un pas de perdre la vida en un accident a la muntanya. El primer que li va dir el doctor va ser que no podria tornar a córrer com un cabirol. Avui té a la mà la inscripció per a una de les proves més dures del planeta, la Ronda dels Cims. El corredor explica com "en el primer moment ningú no donava un duro per mir i jo em donava mig, però ara estic corrent com sempre", tot i que li ha quedat alguna seqüela després de l'accident.

Sanvicente va decidir participar a la Ronda dels Cims com a repte personal, a més, ho farà dintre el projecte solidari Ronda per la Infància, que té com a objectiu col·laborar amb la Fundació Aigua de Coco per als nens de Madagascar, i al centre d'acollida de la Gavernera.

Lluís Sanvicente porta mitja vida saltant muntanyes. Maratons, verticals, curses de muntanya... Ha fet de tot, però res que s´acosti a la duresa extrema de la Ronda dels Cims: "per mi és un inici i espero que no sigui un final perquè potser corro la ronda i s'ha acabat córrer tantes hores i tants quilòmetres, perquè pel cos és dur i mentalment també". Destaca per sobre de tot "la il·lusió i les ganes de fer-ho bé i sobretot d'acabar" perquè "en aquestes curses no hi ha rivals, el rival ets tu mateix".

Si el rival és ell mateix podem estar tranquils. Lluís Sanvicente ja ha demostrat que pot anar molt més ràpid que la seva ombra.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Albert Refart

Comparteix:

44.192.10.166