El Lokomotiv-Kuban no dona opció al MoraBanc (76-61)

El MoraBanc ha caigut en la quarta jornada de l'Eurocup, a la pista del Lokomotiv-Kuban Krasnodar, per 76 a 61. Els d'Ibon Navarro, amb la baixa de darrera hora de Jeremy Senglin per molèsties a l'isqui de la cama dreta, han estat poc encertats en atac, amb un 20% en tirs de dos, i han anat a remolc durant tot el partit davant un dels màxims favorits al títol.

La baixa de Senglin s'afegia a les de Tyson Pérez, que ha viatjat amb l'equip però finalment no s'ha vestit de curt, i els lesionats Sy i Diagne. Un triple de Palsson (0-3) i una acció de 2+1 de Paulí (5-6) han donat els únics avantatges a l'equip d'Ibon Navarro, que ha acabat el primer quart vuit punts per sota al marcador (23-15).

En un segon quart amb molt poca anotació per part dels dos equips, els russos han ampliat les diferències fins als deu punts amb què s'ha arribat al descans (37-27).

El MoraBanc ha reaccionat a la represa amb una sèrie de tres triples que acostaven els andorrans a un sol punt (39-38), però l'esperança d'una remuntada s'ha esvaït de seguida i el 'Loko' ha tornat a obrir forat en el marcador. El tercer quart s'ha tancat amb onze punts de renda per a l'equip rus (56-45).

En el darrer període, el Lokomotiv ha arribat a dominar de divuit punts i amb un triple final de Gielo el MoraBanc ha tancat el partit amb una derrota per 76 a 61. Jelínek, amb 13 punts, ha acabat com a màxim anotador dels andorrans, i Llovet ha estat el més valorat, amb 6 punts i 8 rebots.

Els andorrans tancaran la primera volta de la fase regular dimarts vinent al Poliesportiu, davant del Lietkabelis lituà, que comparteix el mateix balanç d'una victòria i tres derrotes. Abans, el MoraBanc visitarà el Palau Blaugrana en la setena jornada de la Lliga Endesa, diumenge a les vuit del vespre, en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Fotografia cedida: MoraBanc Andorra
Imatges cedides: Eurocup