ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'OTSO Travessa d'Encamp tanca una edició d'èxit

www.andorradifusio.ad

L'OTSO Travessa d'Encamp s'acomiada amb bones xifres amb poc més de 1.200 participants, tot i que han patit algunes bretolades que han comportat problemes en el marcatge. Lea Anción i Álvaro Peña han dominat la prova de 21 quilòmetres disputada avui aquest diumenge.

La 40a edició de l'OTSO Travessa d'Encamp ha posat punt final amb les distàncies més curtes. En la de 21 quilòmetres, Lea Anción ha estat la guanyadora en categoria femenina i Álvaro Peña en la masculina. Cal destacar que la valoració és molt positiva per part de l'organització, malgrat que també han remarcat alguns problemes durant el cap de setmana. "Hem tingut molts problemes durant tot el cap de setmana que ens han tret el marcatge", explicava l'organitzador de la cursa, Jordi Solé.

La mitja marató ha tingut color andorrà i Lea Anción ha dominat clarament la categoria femenina amb un temps de 2 hores 37 minuts i 5 segons. Una mica abans ha entrat Álvaro Peña aturant el cronòmetre en 2 hores 10 minuts i 54 segons.

Els poc més de 1.200 participants són el millor aval. Des del comú de la parròquia, el conseller de joventut i esports, Xavier Fernández, destacava que aquestes curses permeten reunir un gran nombre de participants i "donar a conèixer les muntanyes i el paisatge".

L'activitat a la parròquia no s'aturarà les pròximes setmanes, ja que el cap de setmana vinent arriba l'Spartan Race amb 5.500 inscrits.

Informa: Joel Romero
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: