ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Lusitans, vora la desaparició

www.andorradifusio.ad

El Lusitans segueix acumulant problemes. El club de la segona divisió nacional ha rebut una sanció per impagaments per part de la FIFA i no podrà incorporar jugadors durant tres finestres de mercat. D'aquesta manera, l'equip podria viure els seus últims dies.

La crisi esportiva del Lusitans sembla no tenir fi i, després de resoldre els problemes de la temporada passada, la nova directiva ha de fer front a un nou revés.

La Federació de Futbol ha confirmat que la FIFA ha imposat una sanció als lusos per impagaments i que no podran fitxar en els tres pròxims mercats.

Actualment, el club disposa de 18 fitxes, tot i que hi ha jugadors que ja no es presenten i que han signat per altres equips.

De fet, un dels membres de la junta va enviar un missatge de WhatsApp a la plantilla explicant la situació. En el text explicava que es donaria de baixa a tots els jugadors i al club, tot que això darrer encara no s'ha fet.

A hores d'ara, el Lusitans és tercer de segona divisió amb 20 punts. El darrer partit contra la Massana es va haver de suspendre perquè només van presentar-se amb 9 jugadors i durant el partit en van expulsar un i l'entrenador.

D'aquesta manera, una nova incompareixença o suspensió suposaria la fi d'un dels clubs històrics del país. Lluny queden els èxits d'una entitat que va arribar a disputar competició europea contra equips de la talla del West Ham. Ara, el Lusitans podria viure els seus darrers dies.

Informa: Joel Romero

Comparteix:

35.172.233.2