Luz i Starks arribaran a punt al debut de diumenge a Bilbao

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc podrà comptar diumenge a Bilbao amb els dos jugadors que aquesta temporada s'hauran de repartir la majoria de minuts en la direcció del joc, Rafa Luz i Markel Starks. Reconeixen que l'equip té molt marge de millora, però confien que arriba bé per al debut a la lliga Endesa

Els problemes físics han impedit veure junts Rafa Luz i Markel Starks bona part de la pretemporada, però els dos bases del MoraBanc encaren la recta final a punt. Per al brasiler serà la segona etapa a l'ACB amb el MoraBanc i té clar que hi ha molt marge de millora. Precisament, perquè "ha pujat el nivell de duresa que aquesta lliga exigeix", segons ha declarat.

Markel Starks s'estrenarà a la lliga Endesa després d'una llarga trajectòria al bàsquet europeu. El nord-americà creu que l'equip arribarà preparat al debut, i ha recordat que "estem amb confiança i preparats per començar", tot i haver observat que, fins ara, "alguns resultats no han estat els que volíem".

El jove hongarès Somogyi, amb protagonisme durant la pretemporada, serà l'alternativa. La batuta del MoraBanc està en bones mans.   

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí 

Comparteix: