ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Maeva Estevez enceta temporada amb la Copa del Món com a objectiu

www.andorradifusio.ad

Maeva Estevez comença una temporada que espera que sigui la de la seva irrupció definitiva a la Copa del Món. Fins ara el seu principal hàndicap ha estat el factor mental. Aquesta campanya ha començat a treballar amb un psicòleg esportiu per fer aquest pas endavant.

Maeva Estevez ja ha començat els entrenaments per la temporada 2021-2022. Després de brillar la passada campanya en Copa d'Europa la propera vol destacar a la Copa del Món. Tot i que la surfista de neu ha remarcat que aquest és el seu objectiu, "hem de ser realistes i anar pas a pas".  Les finals al circuit mundial femení són molt cares, amb només 16 riders.

Estevez té molt clar que l'aspecte a treballar per fer el pas definitiu a l'elit és la part mental, ja que "és el que més em condiciona perquè em poso molta pressió". En aquest sentit, ha explicat que ja fa tres setmanes que treballa amb un psicòleg esportiu.

La Maeva no vol posar-se pressió per anar als Jocs Olímpics el mes de febrer. Ha remarcat que "em faria moltíssima il·lusió", tot destacant que "ara mateix penso a entrenar i arribar en plena forma a la Copa del Món".

Si Lluís Marín aconseguís classificar-se per als Jocs podria obrir un altra plaça per a Maeva Estevez, fet que permetria a tots dos disputar la prova mixta.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

44.192.253.106