ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Marc Casal espera que les molèsties físiques no li facin la guitza al Matterhorn Ultraks

www.andorradifusio.ad

Marc Casal disputarà aquest dissabte a Suïssa la seva penúltima cursa del circuit mundial aquesta temporada. Un mes després de l'Sky Comapedrosa, està molt millor, però encara arrossega molèsties. És quart a la general, una posició privilegiada que mirarà de defensar en les dues curses que té previstes.

Marc Casal ha sortit aquest dimecres cap a Suïssa. Però abans, l'hem acompanyat en el darrer entrenament al país. La temporada l´ha anat castigant amb les caigudes. Les costelles i el turmell estan molt millor. "Al Compadrosa vaig tornar a caure durant la cursa i em vaig fer un edema ossi als dits dels peus. Pensava que només era un dit i a la ressonància que vam fer la setmana passada vam veure que tots els dits estan una mica tocats", lamenta, però.

Amb 49 quilòmetres i gairebé 4 mil de desnivell positiu la Matterhorn Ultraks és una sky de llarga distància. Això és el que més el preocupa. Només ha pogut entrenar distància aquesta darrera setmana. Serà difícil repetir la quarta plaça de Livigno. "Tenir una actuació com a Livigno ja ho firmaria abans de marxar", reconeix. Però la del Matterhorn "és una cursa un pèl llarga, i més després dels problemes que he tingut. Els entrenaments que havia de fer específics per una cursa de gairebé 50 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell no els he pogut fer tan bé com jo voldria".

La quarta plaça que defensa a la general és el millor calmant per oblidar el dolor. "Tothom juga les seves cartes. Si puc millorar el vuitè lloc, estaré molt content. Si finalment no puc millorar-lo, però estic dins d'aquest top-10, acabaré una temporada que per mi haurà sigut rodona", insisteix.

Marc Casal disputarà dissabte la cursa a Zermatt. El seu germà, Òscar, cinquè a la general, competirà una setmana després als Estats Units.

Comparteix:

3.234.210.89