ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Marc Gené sobre el circuit del Pas de la Casa: "El lloc és idíl·lic"

www.andorradifusio.ad

Per segon estiu consecutiu l'empresa Esponsorama gestiona el Circuit d'Andorra Pas de la Casa per a l'Automobil Club d'Andorra. D'aquesta manera s'ha aconseguit superar un dels reptes de l'ACA, tenir el circuit a ple rendiment els 365 dies de l'any. A l'estiu l'activitat estrella és el kàrting. L'hem conegut al costat del seu dissenyador, el pilot de Fórmula 1 Marc Gené.

A l'estiu al circuit Andorra Pas de la Casa es fa moto, kàrting i treball formatiu. El pilot de Fórmula 1 Marc Gené, ara mateix provador a Ferrari, col·labora tant en el disseny del circuit com en la docència.

Explica que "està fet per la gent, no és un circuit de competició però els que venim de competir també en gaudim". "No hi ha cap normativa que digui que per ser pilor has d'haver fet kàrting però tots els pilots hi hem passat", assegura.

Marc Gutiérrez, responsable del circuit, afegeix que "l'objectiu és fer un servei al país com a activitat turística, a més de la inquietud per ser un centre de formació".

El pilot de Hyundai Dani Sordo tampoc s'ha volgut perdre la jornada. Un kart no és el mateix que seure en un World Rallye Car, però és d'allò més divertit. Destaca que "gaudir d'un lloc com aquest per rodar en kart o en moto és un privilegi". Un argument que comparteix Gené, per qui "el lloc és idíl·lic". "És un dels pocs circuits del món en què pots fer activitats de motor (kàrting o moto) en un entorn com aquest, en altura i amb aquest clima".

Marc Gené continua treballant amb Ferrari. El pilot considera que la responsabilitat de trencar l'hegemonia de Mercedes recau sobre la resta d'equips "i ja s'està veient un canvi de tendència".

L'activitat de kàrting del circuit Andorra Pas de la Casa romandrà oberta fins a final de setembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

3.219.167.194