ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Marc Oliveras anuncia la retirada de l’alta competició

L'esquiador Marc Oliveras ha anunciat aquest dimecres a trav&

L'esquiador Marc Oliveras ha anunciat aquest dimecres a través del seu Instagram la retirada de l'alta competició.

L'esquiador ha estat un dels referents a la Federació Andorrana d'Esquí la darrera dècada. La temporada passada va voler fer un gir a la seva carrera cap a disciplines més minoritàries com l'esquí cross o el quilòmetre llançat. En esquí alpí va ser durant uns quants anys la referència del país en velocitat en aconseguir puntuacions en Copa d'Europa, Tops 30 als Jocs Olímpics, una plata a la Universiada o dos podis al Campionat de França absolut.

La manca de suport i la crisi sanitària han fet que s'hagi decantat per deixar l'esport professional. Oliveras assegura en la publicació a la xarxa social que "ha arribat el moment de fer quelcom que cap esportista té ganes de fer". Afegeix que "tot i intentar fer una temporada més" on creu que, malgrat la duresa, ha aconseguit "molts bons resultats", no ha pogut trobar "les ajudes necessàries per poder continuar".

Afirma retirar-se "amb el cap ben alt i satisfet de la feina feta" després d'uns anys en què ha donat "el màxim intentant representar Andorra de la millor manera possible".

L'esquiador acaba donant les gràcies a la seva família i a tots aquells qui han fet possible la seva trajectòria com a esquiador.

Informa: Redacció
Fotografia: Arxiu RTVA

Comparteix:

3.216.79.60