Margot Llobera acaba 12a la Dubai International Bajas

Margot Llobera va tancar la seva participació al Campionat del Món de Bajas, disputat a Dubai, amb una 12a posició. La pilot va aconseguir el seu primer podi en un Mundial de Bajas en ser segona de la categoria femenina de motos.

Llobera va realitzar els 194 quilòmetres d'especial de la segona i darrera etapa en la 17a posició. Al capdavant de la seva KTM, la pilot va mostrar-se més còmoda que en la primera jornada. Llobera ha afirmat que se sent molt satisfeta d'haver partcipat a la competició i "del paper que hem fet".

El britànic Sam Smith va proclamar-se campió en motos i Yazeed Al Rajhi va dominar en cotxes.

Imatges cedides: ASO

**Correcció: En una primera versió d'aquesta notícia s'indicava que Margot Llobera havia tancat la seva participació en el Campionat del Món de Bajas en una 17a posició. Posteriorment s'ha corregit per la 12a, que és la dada correcta.