ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Margot Llobera estrena moto pensant en el Dakar 2021

www.andorradifusio.ad

Aquest any sí! Margot Llobera ja ha anunciat la seva participació al Ral·li Dakar el proper mes de gener si no hi ha canvis de darrera hora. L'objectiu de la jove pilot andorrana és finalitzar la prova i per aconseguir-ho acaba d'estrenar una moto que destaca per la seva fiabilitat.

A hores d'ara els números surten i Margot Llobera ja ha anunciat la participació al Dakar. A més ho farà a sobre una espectacular KTM 450 Rally, una muntura que destaca per la seva fiabilitat, dissenyada per al Dakar.

Ara és moment per aclimatar-se a les reaccions de la nova moto, tot seguit serà imprescindible competir abans d'arribar al Dakar. Al seu calendari el 1000 Dunes a l'octubre i la Baja Dehesa Extremadura al novembre.

No ha participat mai al Dakar però sí que l'ha pogut seguir de prop i rebre bons consells de pilots experimentats com el seu oncle Albert Llovera.

En aquesta primera participació l'únic objectiu és acabar.

Per a Margot Llobera el somni cada dia és més a prop de convertir-se en realitat. El Dakar 2021 es disputarà íntegrament a l'Aràbia Saudita entre el 3 i el 15 de gener.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

18.207.250.80