Maric, l'únic inscrit al dret de tanteig del MoraBanc

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc ha inclòs Marin Maric al dret de tanteig i Gran Canària Jean Montero. Tot i això, aquest darrer és un formalisme perquè serà jugador tricolor a partir de l'1 de juliol.

La sorpresa ha arribat quan el Gran Canària hi ha situat Jean Montero. Es tracta d'una salvaguarda en cas que els tricolors no abonessin els 250.000 euros pel seu traspàs com va pactar-se ara fa un any. Tot i això, des del club han tret ferro a la situació i Montero serà jugador del MoraBanc a tots els efectes l'1 de juliol. Una vegada es confirmi, el base posarà rumb a València amb gairebé tota seguretat deixant força diners a la caixa.

Precisament, una part d'aquest traspàs podria servir per pagar Ben Lammers. El pivot s'ha desvinculat del Gran Canària i té quatre ofertes, tot i que la del MoraBanc és la que més el convenç i en els pròxims dies prendrà la decisió definitiva. 

En el capítol de sortides, Juan Rubio podria posar rumb a Movistar Estudiantes de LEB or després de quedar lliure, així com Tobias Borg, que també s'ha desvinculat aquest matí del club.

Informa: Joel Romero

Comparteix:

Eder Sarabia, nou tècnic de l'Elx Kuss es perd el Tour per la Covid-19