Martí Vilà renova i l'Andorra es queda sense migcentres

www.andorradifusio.ad

Al FC Andorra una de freda i una de calenta. Renovació de Martí Vilà fins al 2026 i baixa de Jandro Orellana.

El FC Andorra ha anunciat la renovació de Martí Vilà. El lateral esquerre va arribar l'estiu del 2020 i continuar'à jugant a l'equip tricolor fins al juny del 2026. D'aquesta manera Ferran Costa cobreix aquesta posició amb un jugador de garanties. Lesions a banda, Vilà ha estat un jugador determinant quan l'ha acompanyat el físic. En els pocs mesos que van coincidir amb el tècnic català tots dos van mostrar una gran complicitat.

El que no seguirà és Jandro Orellana. El migcampista ha estat dues temporades a Andorra. Després d'una primera campanya irregular, en la darrera va ser un dels jugadors més destacats de l'equip. Va ser capaç de superar el difícil repte de substituir Marc Aguado. Amb la marxa de Samper, l'equip es queda sense migcentre posicional, el que podria convidar a pensar en un canvi de cicle a nivell futbolístic.

De moment, cap de les incorporacions té aquest perfil. Orellana s'acomiada amb un missatge d'agraïment i prometent amor etern a l'entitat. Jandro jugarà a l'Estoril de la primera divisió portuguesa.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Bou suma un nou doblet en TrialGP a Alemanya Una nit de Champions per a l'UE Santa Coloma