ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Max Tissot atribueix la candidatura al Mundial d'esquí alpí 2027 a la feina de l'estació, el país i la FAE els darrers anys

www.andorradifusio.ad

La feina està en marxa per cobrir tots els aspectes al voltant d'una candidatura tan important com és un Mundial d'esquí.

Ho ha explicat a l'Ara i Aquí el director de la secció d'alpí de la FAE, Max Tissot. S'ha fet molta feina amb la FIS per aconseguir una plaça de prestigi al circuit dels grans esdeveniments de neu. Posa en relleu com pas a pas s'ha anat aconseguit aquest reconeixement  "i aquesta candidatura és conseqüència de tota aquesta feina que ha anat fent l'estació, el país i la federació conjuntament".

Es treballa a nivell organitzatiu però sense perdre de vista les altres competicions que hi ha al calendari, com les Olimpíades i les finals d'Andorra del 2023, on esperen "poder presentar un andorrà a la sortida".

Precisament s'ha comentat com s'encara la carrera de l'esquiadora Carla Mijares. Volen que sigui més "pluridisciplinària" i vagi "millorant el seu nivell en gegant perquè encara és jove per centrar-se al 100% en eslàlom".

Naturalment no es perden de vista noms com ara Xavier Cornella i Bartumeu Gabriel, que són júniors i s'han col·locat en els 50 primers del rànquing mundial.

Informa: Sílvia Mestre

Comparteix:

3.238.99.243