ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Màxima ambició d'Edgar Montellà: "Vull guanyar el Campionat d'Espanya"

www.andorradifusio.ad

Edgar Montellà obre nova temporada amb la màxima ambició, endur-se el Campionat d'Espanya de Muntanya. El pilot encampadà ha signat com a pilot oficial d'Speedcar i aspira a ser més regular que la temporada anterior.

"Vull guanyar el campionat d'Espanya. Anem a per totes i ho tenim tot de cara: un cotxe bo i una estructura darrere que ens està ajudant a fer aquest pas". Amb aquesta ambició afronta Edgar Montellà la nova temporada, després del fitxatge com a pilot oficial d'Speedcar. També té l'espineta del campionat català on ha estat subcampió dues vegades els darrers tres anys.

Montellà ve d'una temporada irregular després d'estar entre els primers en algunes curses i patir problemes en altres. Amb tot, destaca que "en totes les curses hem esta davant, lluitant per guanyar o guanyant".

Enguany centrarà tots els esforços en el campionat espanyol, on segurament descartarà la prova disputada a Canàries pel seu elevat cost. A més, hi haurà altres sacrificis, com les GSeries. Assegura que l'any passat van dedicar una part del pressupost a aquesta competició però van veure com els "retenia per fer altres curses".

El seu debut arribarà a mitjans de febrer al Campionat de Catalunya. Pel que fa al nacional espanyol, la primera cursa serà a Andalusia el 16 i 17 de març a la Pujada Peñas Blancas-Estepona.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

34.231.21.83