ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Màxima concentració i energia per tenir opcions contra el Tenerife a la Copa

www.andorradifusio.ad

S'ha acabat l'espera per al MoraBanc Andorra a Màlaga. A partir de les set de la tarda, i des dues hores abans en el programa especial que es podrà seguir per Ràdio Nacional i Andorra Difusió, l'equip d'Ibon Navarro s'enfrontarà a l'Iberostar Tenerife amb l'objectiu de fer història.

L'entrenament del MoraBanc Andorra ha obert el compte enrere en una jornada que serà molt intensa al Martín Carpena. Els tricolors, amb la baixa de David Jelínek, buscaran la classificació per a les semifinals de la Copa per primera vegada, contra un Tenerife que viu un moment dolç. Les apostes atorguen la condició de favorits als canaris, però els d'Ibon Navarro tenen clar quines seran les seves armes.

En un partit on només val la victòria, energia, concentració i agressivitat seran clau.  Tyson Pérez remarca que el joc del MoraBanc "es basa en sortir a la pista a donar el 100%". Clevin Hannah destaca la qualitat dels jugadors rivals i el seu bàsquet. Per combatre'ls creu que han de "sortir amb molta energia i agressivitat i atac i defensa".

Bandja Sy, que es va perdre el partit anterior contra el Tenerife per lesió, posa en relleu que és "un equip molt sòlid col·lectivament, no són només les seves individualitats".

És la tercera participació del club a la Copa, després de Granada, fa 25 anys, i Vitòria el 2017. Daniel Hierrezuelo, l'àrbitre que no va veure el camp enrere de Llull al Buesa Arena, formarà part de la tripleta arbitral. Però aquesta tarda el MoraBanc vol escriure un capítol ben diferent de la seva història.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.226.248.180