McNeish marxa a Dubai per jugar la repesca per al Mundial amb Hong-Kong

www.andorradifusio.ad

Gregor McNeish se n'anirà aquest divendres a Dubai per jugar la repesca per al Mundial de rugbi amb la selecció de Hong Kong. El mig d'obertura escocès del VPC va arribar l'estiu passat a Andorra per treballar com a mestre d'educació física i diu que ja s'hi troba gairebé com a casa. 

McNeish canviarà d'aquí a pocs dies els entrenaments del VPC pels de la selecció de Hong Kong. El mig d'obertura escocès va debutar com a internacional per aquell país fa tres anys i ara lluitarà per l'últim bitllet per al Mundial de França amb les seleccions dels Estats Units, Portugal i Kenya.

El jugador del VPC andorrà manifesta que jugar amb aquesta selecció és tot un honor. "És una gran oportunitat de jugar rugbi del màxim nivell i estic molt motivat per intentar classificar-nos per al Mundial". I explica com va aconseguir el passaport del país. "Vaig anar a Hong Kong per jugar amb un equip fundat per jugadors escocesos i després de viure tres anys allà vaig ser elegible i vaig poder representar l'equip nacional".

McNeish és un autèntic rodamon, que abans de Hong Kong havia viscut i jugat uns mesos a Nova Zelanda. L'estiu passat va arribar a Andorra per treballar com a professor d'educació física i de seguida es va incorporar al VPC. "L'equip em va acollir molt bé, però fins i tot la gent al carrer és molt hospitalària. Tot i que no parlo català, no sembla que els molesti. Són molt macos i t'ajuden. A més, m'agrada molt la natura i la muntanya. No és com Escòcia, però s'hi assembla".

No sap si tornarà a fer les maletes aviat, però encara que Hong Kong es classifiqui per al Mundial de França diu que es quedarà a Andorra com a mínim fins a final de temporada

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

Comparteix: