ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més de 2.000 inscrits a hores d'ara a l'Spartan Race Andorra 2021

www.andorradifusio.ad

L'Spartan Race Andorra escalfa motors. Falta menys d'un mes perquè Encamp torni a ser territori espartà i l'organització ja té més de 2.000 participants inscrits. La prova se celebrarà el 12 i 13 de juny, amb unes mesures sanitàries estrictes.

L'èxit de la darrera Spartan Race Andorra, adaptada a la situació sanitària, anima els organitzadors per afrontar una nova edició. Com l'any passat, Encamp tornarà a ser el centre únic d'operacions, deixant de banda l'estació de Grau Roig.

Fins al moment, més de 2.000 participants s'hi han inscrit en alguna de les quatre proves, Sprint, Súper, Beast i Ultra. La que reuneix més participació a hores d'ara és la Súper, amb més de 750 inscrits. L'organització treballa amb la secretaria d'Estat d'Esports i el ministeri de Salut per definir els protocols sanitaris, que no s'allunyaran gaire dels de l'any passat, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions.

Per aquest motiu no hi haurà sortides en massa i es faran de dos en dos participants cada deu segons. La darrera edició el dispositiu sanitari va funcionar i no hi va haver cap contagi.

Enguany, l'Spartan tindrà lloc el 12 i 13 de juny, al Prat Gran d'Encamp. L'esdeveniment té garantida la continuïtat fins al 2023 després a l'acord al qual es va arribar l'any passat entre la franquícia i el comú encampadà.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Pere Besolí-Albert Refart

Comparteix:

3.235.184.215