ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més d'una seixantena de pilots participaran a l'Andorra Winter Rally el 22 de desembre

www.andorradifusio.ad

L'Andorra Winter Rally acollirà uns 65 participants en l'edició d'enguany. La prova, que es disputarà el mes vinent, ja té garantida la neu.

La carretera del coll d'Ordino tornarà a convertir-se en l'epicentre del motor el 22 de desembre. Després que l'any passat la neu obligués a cancel·lar l'esdeveniment, les primeres nevades d'enguany fan ser optimista l'Automòbil Club d'Andorra. I és que, l'Andorra Winter Rally ha tancat la llista de 65 preinscrits. La majoria són de competició amb 39 vehicles i els 26 restants pertanyen a la categoria d'històrics, atès que tots han d'haver estat construïts o homologats abans de l'any 1991. Per afavorir la igualtat de condicions, enguany s'inclourà un sistema anomenat Regularity experience per controlar les mitjanes de regularitat i el cronometratge.

Com és habitual, el ral·li sobre neu per a cotxes clàssics tindrà 56 quilòmetres dividits en 6 trams de regularitat controlada. A més, també serà una oportunitat de veure cares conegudes del motor andorrà com Gerard de la Casa i Carles Santacreu. Mia Bardolet, Jordi Ventura i Francesc Gutiérrez seran alguns dels pilots habituals dels ral·lis que estaran presents a la prova.

El ral·li hivernal començarà el 22 de desembre a les 8 del matí amb la sortida del primer participant i s'allargarà fins a primera hora de la tarda.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: ACA

Comparteix:

54.160.19.155