El ministeri d'Esports negocia un conveni amb el CSD espanyol per homologar les llicències de tots els esports 

www.andorradifusio.ad

Per evitar casos com el del VPC, el ministeri d'Esports vol tancar un conveni amb el Consell Superior d'Esports espanyol. L'acord permetria assimilar les llicències andorranes a les espanyoles en totes les disciplines. 

La secretaria d'Estat d'Esports va tenir un paper actiu en les negociacions amb la federació espanyola de rugbi per adaptar el reglament a l'especificitat del VPC, que no va poder disputar la fase d'ascens a la Divisió d'Honor B per la normativa de llicències. Ara es vol anar més enllà i tancar un conveni amb el Consell Superior d'Esports espanyol perquè les llicències andorranes s'equiparin a les espanyoles en totes les disciplines

"Els problemes acaben naixent pels bons resultats dels esportistes, fins que no es guanyen competicions sempre hem estat molt ben acollits, per tant, es molt convenient poder formar un conveni on ens acrediti la continuïtat si anem pujant el nivell de l'esport", ha explicat el secretari d'Estat d'Esports, Alain Cabanes.

Des de la secretaria d'Estat continuen les converses amb els esportistes becats i els presidents de les federacions. A final de setembre es preveu mantenir una trobada amb totes les entitats per conèixer les necessitats i donar a conèixer els recursos que ofereix el ministeri. 

Informa: Joan López
Imatges: David Moreno

 

Comparteix:

Prop de vint infants participen en la segona edició del Campus Tots marquem L'equip nacional de golf prepara l'Europeu amb confiança