ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mireia Gutiérrez es posa a punt amb confiança en el seu esquí

www.andorradifusio.ad

Mireia Gutiérrez es posa a punt per a la nova temporada amb un repte il·lusionant, com és classificar-se per a les finals de la Copa del Món de Grandvalira. L´esquiadora és conscient que per arribar-hi té un camí llarg per endavant i no es vol marcar cap altre objectiu que produir el seu millor esquí a cada cursa.

Aixecar 100 quilos forma part de l´entrenament de Mireia Gutiérrez aquests dies. Una preparació molt exigent per arribar en les millors condicions a l´inici de la temporada blanca.

D´aquí a pocs dies marxarà a l´Amèrica del Sud per fer una doble estada a l´Argentina i Xile, per primera vegada amb l´equip masculí.

Després d´una temporada irregular, amb resultats per sota de les expectatives, Gutiérrez no vol pressionar-se més del compte.

No amaga que disputar les finals de la Copa del Món a Grandvalira és un objectiu i tot un repte, però sap que el camí serà llarg i només aspira a gaudir amb cada cursa.

Amb 29 anys, la motivació és la seva millor arma per afrontar un estiu més la posada a punt.

Seguirà amb Roger Vidosa com a entrenador i preparador físic, però sense el seu germà Marc, en un organigrama tècnic que encara s´ha d´acabar de tancar.


Informa: Joan López
Imatge: Sergi Linares

Comparteix: