Mònica Doria, en el top-10 mundial en eslàlom d'aigües braves

www.andorradifusio.ad

Amb 23 anys Mònica Doria s'ha consolidat en el top-10 mundial en eslàlom d'aigües braves ja sigui en canoa, en caiac o en caiac cros. L'actuació a la Copa del Món a la Seu d'Urgell ha estat agredolça. Ha estat a totes les finals, però no s'ha penjat cap medalla. Dimecres marxa cap a Londres per preparar el Mundial amb el bitllet olímpic en joc.

Amb 23 anys Mònica Doria està consolidada en el top-10 mundial en eslàlom en aigües braves. Marxa de la Seu, el canal del seu club, amb gust agredolç. Aquesta temporada ja s'havia penjat dues medalles en Copa del Món i a casa esperava estar més a prop del podi. La temporada està sent molt bona i arriba preparada a la gran cita.

Dimecres marxaran cap a Londres, dues setmanes abans del Mundial on hi haurà en joc les places olímpiques.

Les places per als Jocs son difícils de definir perquè estan condicionades per les quotes per països. Guanyar la plaça en una disciplina et permet competir en les tres modalitats a París. Un top-30 en canoa o en caiac al Mundial hauria de ser suficient.

A la Seu, Laura Pellicer ha navegat a bon nivell i ha quedat a les portes de les semifinals. També anirà a Londres on totes dues esperen trobar la recompensa que se'ls ha escapat a la Seu d'Urgell.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Eric Escabias  

Comparteix:

El MoraBanc arrenca la temporada del retorn a l'ACB amb un rècord històric de 2.500 abonats Iscla frega el top 50 a la Copa del Món d'enduro en BTT de Loudenville