ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mònica Guilera: “Va començar a caure molta pedra i l’envelat s’enfonsava”

www.andorradifusio.ad

Mònica Guilera és una de les corredores de la Ronda dels Cims que va quedar atrapada a la Vall del Madriu a causa de les tempestes de dissabte a la tarda.

La gravetat de la situació va obligar l’organització a cancel·lar a la zona del Madriu les curses que estaven en marxa – la Ronda i la Mític- per garantir la seguretat dels participants que encara no havien creuat aquets punt. Els que havien creuat la vall, van poder continuar fins a l’arribada.

Guilera explica com  ella i altres corredors van viure les tempestes i les pedregades. Explica que a partir de les 19h la situació es va complicar. Es trobava en un envelat amb 50 o 60 persones més i s’enfosava a causa de la pedregada, que va començar a ser molt forta.  Alguns participants van necessitar assistència perquè arribaven molt afectats per la pluja i la baixada de temperatures.  Més tard es van traslladar al refugi guardat de l’Illa, on han dormit al terra i a les taules.

Assegura estar trista per no haver pogut acabar però considera que la decisió de l’organització va ser la correcta perquè era impossible seguir per la quantitat de neu que hi havia. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Imatge cedida: Mònica Guilera

Comparteix:

3.231.220.225