El MoraBanc s'acomiada de la LEB Or amb victòria i rècord

El MoraBanc Andorra va tancar ahir a la nit la temporada per la porta gran. Victòria de campió a la pista del Guuk Gipuzkoa 62 a 79 igualant el rècord de triomfs a la LEB Or. El partit, intranscendent per als dos equips, va servir per fer debutar el jove Aaron Ganal.

En la prèvia Lezkano havia avisat que la preparació per al partit no era la millor. Era evident després de la festa de l'ascens però aquest equip està acostumat a fer la seva feina, que no és altra que guanyar partits. Per això han acabat amb 30 victòries, rècord d'un campió de la LEB Or, igualant el Betis i el Múrcia. Dee i Rubio van sostenir l'equip de sortida. Tots dos van acabar com a màxims anotadors amb 20 i 17 punts, respectivament.

Aaron Ganal va poder debutar amb l'equip i en els 11 minuts que va ser a la pista va poder repartir aquesta assistència que acaba amb cistella de Maric. Dos triples calcats de Rubio van portar el partit al descans amb el MoraBanc dominant 36 a 46. A la represa el Gipuzkua va reaccionar acostant-se a quatre punts però l'Andorra va tornar a  prémer l'accelerador, 51 a 61 al final del tercer quart. En el darrer, l'Andorra no va perdonar ampliant l'avantatge i apagant qualsevol indici de revolta per part de l'equip local. Dos Anjos va tornar a ser el millor amb 14 punts, 16 rebots i 33 de valoració.

Al final 30a victòria, 62 a 79, per tancar la temprada com el que són, un equip campió. L'estiu es farà llarg però feina al despatx no en faltarà.

Informa: Cesc Sanjuan