El MoraBanc Andorra allarga el seu dolç moment (89-73)

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena victòria de

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena victòria de la temporada a la Lliga Endesa (5/4) després de derrotar l’Unicaja de Màlaga per 89-73. Partit molt sòlid de l’equip d’Ibon Navarro que ha trencat l’enfrontament en l’últim quart amb una aportació molt repartida. Clevin Hannah, (17 punts, 16 de valoració) i Jeremy Senglin (15 punts, 16 de valoració) els millors d’un MoraBanc que ha acabat amb sis jugadors per sobre dels dos dígits.

L'equip del Principat segueix col·leccionant victòries en aquest tram de la temporada. Després de l’ensopegada a la Bombonera contra l’UCAM Múrcia, els d’Ibon Navarro sumen dues victòries consecutives a l’ACB (Estudiantes fora i Unicaja a casa) que es converteixen en quatre si tenim present les victòries europees contra el Mònaco i a la pista del Ratiopharm Ulm. Una dinàmica que no fa més que corroborar el bon moment que viu el MoraBanc. Amb la victòria d’aquest dissabte, l’equip tricolor, pràcticament classificat per al Top-16 de l’Eurocup, segueix mirant cap amunt a la Lliga Endesa.

Malgrat no fer un partit brillant, el MoraBanc Andorra sí ha ofert una versió molt sòlida i solvent davant l’Unicaja de Màlaga que diu molt del moment que viu el conjunt d’Ibon Navarro. Un equip que, sense Tyson Pérez, començava patint en estàtic malgrat què ràpidament començaria a agafar els primers avantatges (8-3) corrent al contraatac, tancant el seu rebot i amb dos triples consecutius de Massenat (13 punts) i Todorovic. L’Unicaja de Màlaga viuria dels punts de Jaime Fernández. L’ex del MoraBanc, molt xiulat per l’afició local, acabaria el primer quart amb 7 punts. Un primer període molt igualat amb alternances constants en el marcador que tancaria el propi base madrileny amb dos tirs lliures que deixarien un 15-17. Un resultat que l’equip d’Ibon Navarro tornaria a capgirar ràpidament. Malgrat el 0-2 de sortida en el segon quart, el MoraBanc Andorra, amb una recital de Dejan Musli dins la zona (12 punts 4 rebots), signaria un 11-0 de parcial que deixaria una màxima de set punts (26-19). Els tricolor, sempre per davant en el marcador, s’aprofitarien també dels punts de Jeremy Senglin i del poc encert malagueny des del triple (3/12) per arribar a tenir una màxima de vuit punts (37-29). Al descans, 42-34 després d’un 2+1 de Clevin Hannah.

Després de la sortida de vestidors el MoraBanc Andorra seguiria portant la veu cantant (56-48) però un 0-5 dels malaguenys tirant de l’encert d’Axel Toupane deixaria un ajustat 56-53. Els jugadors tricolor, però, reaccionarien amb els punts de Senglin, Hannah o Moussa Diagne (10 punts, 5 rebots) per arribar al final del tercer quart amb un còmode però no decisiu 68-58. En l’últim quart el parcial local seguiria creixent. De fet, un 7-0 de sortida amb Walker (10 punts) de protagonista aprofitant les pèrdues d’un Unicaja molt perdut dictaria sentència amb una màxima de 17 punts (75-58). Al final, i amb dos andorrans a pista, Guille Colom i el debutant Alexis Bartolomé, el MoraBanc Andorra sumaria la cinquena victòria de la temporada a la Lliga Endesa. Una victòria més treballada i complicada del que pot reflectir el marcador (89-73).

El proper compromís del MoraBanc Andorra corresponent a la setena jornada de l’Eurocup es disputarà aquest dimecres (20h) a la Bombonera contra la Virtus de Bolonya en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino

Imatge: MoraBanc Andorra