El MoraBanc Andorra allarga el seu gran moment (97-78)

El MoraBanc Andorra, molt superior en totes les facetes del joc,&

El MoraBanc Andorra, molt superior en totes les facetes del joc, ha sumat aquest dimecres la primera victòria de la temporada a l’Eurocup davant el Ratiopharm ULM per 97-78 en l’estrena europea de l’equip a casa. Els tricolor, invictes a la Bombonera en aquest inici de curs amb tres victòries consecutives, han trencat el partit en el tercer quart amb un més 26 (70-44). Davant la gran actuació coral sobresurt Dean Todorovic amb 15 punts (3/4 en triples) per un 21 de valoració.

Seguint amb la inèrcia de la temporada passada on només un equip va ser capaç de sortir de la Bombonera amb la victòria, va ser l’Alba de Berlin d’Aito Garcia Reneses en el segon partit de les semifinals, aquest dimecres l’euro MoraBanc Andorra s’ha estrenat a casa amb una victòria important que li permet estrenar-se en la classificació després de debutar amb derrota a Mónaco la setmana passada i li permet seguir amb la dinàmica positiva dels darrers partits/victòries davant el Montakit Fuenlabrada i sobretot la del passat diumenge davant el Barça de Mirotic.

El MoraBanc, malgrat sortir adormit, amb molts problemes per atacar i sobretot per defensar a un Ratiopharm ULM molt endollat anotant pràcticament tot el que llançava (8-17), ràpidament s’ha posat mans a la feina després d’un temps de mort d’Ibon Navarro que ho ha canviat tot. La sortida a pista de Senglin, Llovet i sobretot l’aportació física de Tyson Pérez ha permès al MoraBanc fer un pas endavant i un 13-4 de parcial deixava un ajustat 21-22 al final del primer quart. Però el MorBanc ha anat a més, Els del Principat, ofegant l’ULM en defensa, destrossarien l’equip de Jaka Lakovic en el segon quart amb una aportació molt repartida i anotant tots els jugadors amb els triples (14/29 en el partit) de Walker, Bandja Sy, Senglin, Hannah, Todorovic o Guille Colom. El MoraBanc arribaria al descans amb una màxima de quinze punts (51-37) després de repartir també 15 assistències. 25 en tot el partit.

Després de la sortida de vestidors, el MoraBanc Andorra, sense baixar la intensitat i corrent al contraatac trencaria el partit amb un 11-4 de sortida i un més 26 en el global (70-44). Amb tot de cara i el partit més que sentenciat, l’equip d’Ibon Navarro ha intentat mantenir les bones sensacions, sobretot les d'un Frantz Massenat molt desancertat (-9 de valoració), pensant en els propers compromisos. Al final, còmoda victòria pel MoraBanc Andorra, la primera del curs a Europa, que permet al conjunt tricolor, encara sense el lesionat Dejan Musli, no perdre pistonada respecte els llocs capdavanters del seu grup (97-78).

El proper partit del MoraBanc Andorra serà aquest diumenge (13h), quarta jornada de la Lliga Endesa a la pista de l’Herbalife Gran Canària en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.