El MoraBanc Andorra cau davant el BAXI Manresa (74-92)

El MoraBanc Andorra ha caigut per un clar 74 a 92 contra el BAXI Manresa, en el el tercer Trofeu Escaldes-Engordany, disputat al Pavelló del Prat Gran.

L'equip d'Ibon Navarro ha anat a remolc des de l'inici, en el que ha estat el segon partit d'aquesta pretemporada.

Ja en el primer quart el BAXI Manresa, més intens i força més encertat en el tir, ha obert distància en el marcador (16-26).

Els del Bages dominaven de 16 punts al descans (33-49), i en el darrer quart han arribat a situar-se 34 punts per sobre dels tricolors, que en els últims minuts han retallat diferències fins al 74-92 final.

El proper compromís per a l'equip d'Ibon Navarro arribarà divendres vinent, al Palau Blaugrana de Barcelona, en la semifinal de la Lliga Catalana davant del Joventut de Badalona.

Imatge: Txema Galilea