El MoraBanc Andorra arriba a la Copa amb els deures fets (83-70)

El MoraBanc Andorra manté el pols amb el Zunder Palència per la primera posició a la LEB Or després de sumar aquest diumenge la divuitena victòria de la temporada, sisena consecutiva, derrotant en la Bombonera al Bueno Arenas Albacete (83-70). Els tricolor, invictes de local (10/10), començarien a marcar diferències en el segon quart amb un 24-11 de parcial però no trencarien el partit fins entrat l'últim període (77-56). A destacar els 24 punts (6/7 en triples) de Johnny Dee, MVP amb un 26 de valoració, els 10 rebots de Marin Maric o les 6 assistències de Rafa Luz.

El MoraBanc Andorra i el Zunder Palència han fet els deures en aquesta vintena jornada de lliga abans de citar-se el proper cap de setmana al Pavelló Municipal de Palència en la final de la Copa Princessa. Si dissabte el conjunt de Pedro Rivero aconseguia sortir victoriós de la pista de l’Oviedo, aquest diumenge per la tarda el MoraBanc Andorra faria el mateix derrotant en la Bombonera al Bueno Arenas Albacete. Ara, el proper dissabte (19:30h), uns i altres es disputaran el primer títol de la temporada.

Al MoraBanc, d'inici, li costaria agafar el ritme del partit. Més enllà del 2-0 de sortida, els tricolor, menys intensos que el rival, es veurien per darrere en el marcador davant un Albacete més encertat (8-13). Espès en els primers deu minuts, l'equip de Natxo Lezkano arribaria al final del primer quart amb un desavantatge de dos punts (17-19).

La tendència del partit no canviaria a l'inici del segon quart però el MoraBanc Andorra, més actiu en defensa, acabaria despertant a cop de triple gràcies a l'encert de Johnny Dee i Mihajlo Andric. L'equip del Principat, de menys a més, arribaria al descans amb una còmoda renda d'onze punts (41-30) després d'un 24-11 de parcial.

Després de passar pels vestuaris, acompanyat per un gran ambient, el MoraBanc seguiria en línia ascendent jugant amb paciència atacant la zona plantejada per l'Albacete amb els punts interiors de Felipe Dos Anjos i l'encert exterior d'un gran Johnny Dee (54-50) però el quadre visitant s'agafaria al partit gràcies a l'encert de Remu Raitanen. A deu minuts per al final el MoraBanc mantindria una còmoda renda (62-49). Una diferència que es dispararia en l'últim quart davant un Bueno Arenas Albacete sense energies i amb una rotació més curta (77-56). Això sí, l'equip de David Varela no tiraria la tovallola en cap moment i acabaria maquillant el marcador (83-70).

El MoraBanc Andorra es prepararà ara per disputar aquest proper dissabte la final de la Copa Princessa (19:30h) a la pista del Zunder Palència.

Imatge: Dani Catalán-BCA