El MoraBanc Andorra defensarà el regnat de Catalunya (67-64)

L’equip del Principat disputarà aquest dimecres la final de la 40a Lliga Catalana ACB contra el Barça després de derrotar 67-64 el BAXI Manresa en un partit molt espès on les defenses s’han imposat a les moltes imprecisions ofensives i a les pilotes perdudes, 37 entre tots dos. Jeremy Senglin el millor del MoraBanc amb 10 punts, 13 de valoració. Destacar també els 12 punts de Dejan Todorovic i els 9 rebots de Nacho Llovet.

El MoraBanc Andorra – BAXI Manresa ha obert el foc a la 40a edició de la Lliga Catalana ACB, primer partit oficial del curs encara que s’ha fet més que vident que tots dos conjunts estan de pretemporada. El desencert, els errors i les moltes imprecisions ha marcat els primers deu minuts (13-12). L’equip d’Ibon Navarro, per davant en el marcador (15-12) veia con el BAXI Manresa reaccionava de la mà de Jordan Davis, màxim anotador del partit amb 19 punts, o Dani Pérez, la nova parella de bases del conjunt que entrena Pedro Martínez (22-26). Al final però, l’equip del Principat ha reaccionat gràcies a l’entrega i la lluita de Nacho Llovet sota els cèrcols i als punts de Dejan Todorovic i Tyson Pérez que ha permès al MoraBanc marxar al descans per davant en el marcador després d'un 10-5 de parcial final (32-31).

En la represa el MoraBanc ha seguit patint en l’apartat ofensiu (19/57 en tirs de camp) i el BAXI Manresa, a la contra, ho ha aprofitat per agafar un màxim avantatge de sis punts (43-49). 46-49 al final del tercer quart. En els últims deu minuts, sense descurar la tasca defensiva, l’equip tricolor s’ha endollat anotant 21 punts gràcies a l’encert de Jelinek o Senglin. Al final, victòria ajustada del MoraBanc (67-64) que li permet defensar el títol de Lliga Catalana aconseguit la temporada passada a Lleida.

L'equip del Principat disputarà aquest dimecres a les 12 del migdia la final de la Lliga Catalana 2019 contra el Barça que ha derrotat 85-87 a la Penya, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino/Sergi Cano
Fotografia: MoraBanc Andorra