El MoraBanc Andorra es desfà novament en l’últim quart (78-81)

El MoraBanc Andorra ha sumat la segona derrota de la temporada (1/2) a la Lliga Endesa contra l’Unicaja de Màlaga després de protagonitzar un últim quart desastrós (14-27). Els tricolors, amb un +10 al final del tercer quart, no han sabut gestionar els últims minuts del partit. Haukur Palsson, MVP amb 13 punts, 20 de valoració. Dario Brizuela, màxim anotador amb 20 punts.

Com ja va succeir divendres passat a València, aquest diumenge, en el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Endesa, el MoraBanc Andorra en l'últim quart ha tornat a llençar per terra tota la feina feta fins aleshores. Menys de 48 hores després de jugar a la Font de Sant Lluís, l’equip tricolor ha tornat a cometre els mateixos errors en els últims deu minuts d’un partit que començaria amb un clar domini tricolor i un espectacular encert des del triple (5/7 en el primer quart) amb un protagonisme destacat de David Jelinek.

Els d’Ibon Navarro arribarien a tenir una renda de deu punts (23-13) davant d’un Unicaja de Màlaga que s’agafaria al partit gràcies als rebots ofensius i a les pilotes perdudes pels andorrans (25-17). A l’inici del segon quart, un 2-7 de sortida amb un Unicaja més endollat deixaria els de Luis Casimiro a només tres punts de diferència (27-24), però el MoraBanc, des de la defensa i amb un gran Malik Dime, tornaria a agafar les regnes del partit (34-24). Els malaguenys, sense Axell Bouteille, s’encomanarien al talent de Dario Brizuela per marxar al descans amb un ajustat 36-38, després de protagonitzar un 11-21 de parcial.

Després de passar pels vestidors, el MoraBanc Andorra tornaria a recuperar el seu olfacte matador des del triple, i gràcies també a una bona defensa agafaria la directa i arribaria a tenir un màxim avantatge d’onze punts (62-51), que serien deu al final del tercer quart (64-54). Però com ja va succeir divendres a València, els últims deu minuts acabarien dictant sentència en contra dels interessos tricolor.

Amb un imparable Yannick Nzosa sota els cèrcols, l’Unicaja, crescut, aniria retallant les diferències davant d’un MoraBanc Andorra absolutament perdut i desencertat. Un 6-16 de parcial encenia tots els llums d’alarma (70-70). Els locals, amb temps per endavant, serien incapaços de reaccionar. Francis Alonso acabaria amb tota esperança andorrana amb un triple des de casa seva. Malgrat intentar-ho fins a l’últim segon, Clevin Hannah fallaria el triple final que hauria forçat la pròrroga (78-81).

El proper partit del MoraBanc serà dimecres, a les 20 h, en l’estrena d’una nova temporada a l’Eurocup contra el Mònaco.

Fotografia: MoraBanc Andorra
Imatges: Txema Galilea